Sport Supplementen

Goed eten is essentieel voor fysieke training. Als u uw lichaam van brandstof voorziet, produceert u enzymen die helpen bij spiergroei, herstel en prestaties. Het is ook belangrijk om een gezonde voeding te hebben die voorziet in uw behoefte aan vitaminen en andere voedingsstoffen. U kunt vitaminen uit voeding halen, maar Sport Supplementen zijn speciaal ontworpen om de gezondheid en flexibiliteit te bevorderen. Supplementen kunnen ook worden gebruikt ter ondersteuning van een trainingsprogramma. Of u nu sterker of sneller wilt worden of wilt herstellen van een trainingsprogramma, u kunt supplementen gebruiken om uw doelen te ondersteunen.

Neem meer proteïne na een training.

Het eten van eiwitten na het sporten kan u helpen sneller te herstellen en magere spiermassa op te bouwen. Er zijn veel soorten eiwitten, maar wei-eiwit wordt het gemakkelijkst verteerd door het lichaam en is het meest effectief om spierherstel te ondersteunen.

U kunt eiwitpoeder, melk of yoghurt nemen na een training, maar probeer het binnen 30 minuten te nemen om maagklachten te voorkomen. Wat u ook in gedachten moet houden, is dat eiwitten met een grote hoeveelheid water moeten worden ingenomen. Als je eiwitten eet, komen er bepaalde chemicaliën in het bloed vrij, waardoor het bloed dik en traag wordt.

Neem creatine om spierherstel te bevorderen en vetvrije massa op te bouwen.

Creatine is afkomstig uit voedselbronnen en is van nature aanwezig in het lichaam, maar het raakt uitgeput naarmate we ouder worden. Creatine is in wezen een vorm van aminozuur. Wanneer u traint, breekt uw lichaam spierweefsel af voor energie. Terwijl dit proces plaatsvindt, worden de spiercellen zelf afgebroken. Creatine stelt het lichaam in staat de afgebroken cellen opnieuw te gebruiken als brandstofbron, wat betekent dat je nieuw spierweefsel aanmaakt. Door creatine te nemen kunt u sneller en langer vetvrije spiermassa opbouwen, waardoor uw atletische prestaties verbeteren. Er zijn verschillende soorten creatinesupplementen. Sommige worden ingenomen als poeder dat met water kan worden gemengd, andere worden ingenomen als geïsoleerde capsule.

Neem zink om het immuunsysteem te ondersteunen en sportprestaties te verbeteren.

Zink is een mineraal dat een belangrijke rol speelt bij de werking van het immuunsysteem en atletische prestaties. Het is belangrijk om zinksupplementen in te nemen voordat u gaat trainen, omdat uw lichaam het zink moet kunnen absorberen voordat het zijn functie kan vervullen. Een goede voedingsbron van zink is vlees, maar je kunt het ook vinden in zuivelproducten, zaden en bepaalde groenten.

Conclusie

Training en dieet zijn cruciaal voor het bereiken van geweldige resultaten van elk trainingsprogramma, maar ze kunnen nog effectiever zijn als je de juiste supplementen gebruikt. Deze hoogwaardige producten kunnen u helpen vetvrije spiermassa op te bouwen en de hersteltijd te verkorten, uw energie en atletische prestaties te verhogen, en sneller te herstellen van blessures en operaties. Het beste aan het gebruik van supplementen is dat ze u kunnen helpen uw fitnessdoelen te bereiken, zelfs als u niet naar de sportschool kunt komen.

Categories: Default