jeugdige oude mens in de jaren '60 die pret en het dansen heeft - mode stockfoto's en -beelden

ix. 'Prana Pranna In combinatie met andere levenswijzen is de totalisator van de materiële wereld. Zonder dat kan er nooit enige materiële wereld of fenomenale wereldeigendom zijn. De materiële wereld en de fenomenale wereld moeten samenkomen in één ruimte. Aldus Prana Pranna, totalisator van de materiële wereld en de fenomenale wereld.

Sommige mensen zeggen dat emoties een onderdeel zijn van het zenuwstelsel. Ik ben hier meer een voorstander van dan velen. Emoties hebben geen effect op de acties van het lichaam. Als je verdrietig bent, voel je de pijn niet verbonden met je tenen, benen, voeten of gezicht. Als je je gelukkig voelt, ben je gelukkig, en alle keren dat je je gelukkig voelt, heb je plezier. Leren om de intense emoties te gebruiken voor je verbetering is een van de grootste ontdekkingen die je ooit zult doen. Wanneer je intense vreugde ervaart, zul je emoties ervaren die duidelijk niets met je plezier te maken hebben, sommige mensen noemen het subliem. Het gezuiverde gevoel van emoties zal je constant omhoog duwen in de opwaartse spiraal van je vooruitgang, omdat dit je vermogen tot verlichting, tot kennis, tot intuïtie zal helpen.

x. 'Aikido is niets anders dan ademen'. Dit is een van de meest verbazingwekkende dingen die ik ooit heb gehoord van een ervaren aikidoka als Mike dunschiller. Je kunt 'volheid van expressie' echt ervaren. De meeste naam van adem wordt ai-ki-no-iori-i-jime genoemd. Wat dit betekent is dat al je gedachten de totale uitdrukking van jou zullen zijn. Dit is de uitdrukking van je karakter, het is heel eenvoudig en precies alsof je danst. Het verschil is dat je bovenop een menigte mensen loopt en danst met wie je je totaal niet bewust bent, en toch loop je door ze allemaal alsof ze een identieke massa kleverige smurrie zijn.

Wanneer je die 'wolk van bewustzijn' verliest en de gedachte ontsnapt, is het tijd voor jou om je hele bestaan ​​binnen te gaan.

Het zou helpen om te beseffen dat je bij elke ademhaling een glimlach en gelach opwekt, maar het zal een tegenovergestelde reactie zijn die je vanuit de 'bredere' bewuste geest creëert. Al dat plezier borrelt in je op en wanneer je de vreugde van de lerodans verder in de diepte in je ibow BENEDEN in je schaatsen brengt, zul je de verborgen schatten onthullen terwijl je dit doet.

Wanneer je de bewuste geest achter je laat en de pure vreugde ervaart die de natuur je heeft gegeven, dan moet je in je 'boot van bewustzijn' zijn die door de natuur is gecreëerd en alles ervaren wat daarbij komt kijken. De schoonheid van het leven is deze staat van zijn, en daarom moeten we zo'n broek dragen als we door de wereld reizen.

Als je deze methode wat nauwkeuriger bekijkt, zul je beseffen dat de studie van aikido niets meer of minder is dan een studie van karate. Karate is een kunst, karate is een wetenschap en aikido is een krijgskunst. Alle vechtsporten zijn niet meer dan een methode om met je lichaam te vechten terwijl je contact maakt met de 'buitenwereld', maar alle wetenschap houdt zich bezig met de bewegingen van je lichaam, je acties en de indruk die je op anderen achterlaat als je je uitdrukt. jezelf, want als je een aikidoïst bent, denk je dat je kunst een kunst is en karate slechts een techniek of vechttechniek is. Dit kan volledig waar worden met een beetje karate-instructie, omdat je training zulke verheven idealen en principes zal opleveren die je kunst vervolgens ontwikkelt.

Wanneer de aanvalstechniek is voltooid en je je lichaam optimaal hebt gebruikt, is het tijd om naar de club te gaan.

Categories: Default