Dansles Culemborg

Dansles Culemborg

Onze basis bevindt zich in Nackesakerios. Het hebben van een basis is om een ​​zeer belangrijke reden een cruciaal onderdeel van onze activiteit – we vonden het nuttig voor degenen die niet buiten de ballet- en hedendaagse dansscholen konden spelen.

Groepslessen zijn beschikbaar voor basis, bewijzen en geavanceerde sprongen, je krijgt speciaal ontworpen lessen van professionele leraren. Elke groepsles duurt 8-15 minuten. Elke sessie gaat vergezeld van commentaar van een ervaren docent en je leert elke les nieuwe concepten en technieken.

Onze basisgroepen zijn samengesteld uit beginners, halfgevorderden, gevorderden en hebben ervaren docenten. Onze bewegingsdocenten zijn specialisten in ballet, hiphop, tap of jazz. Uw groepslessen worden verzorgd door gecertificeerde deelnemers, maximaal acht cursisten en kunnen de werklast van maximaal vier lessen per week dekken. Verder conditioneren we onze groepsleden regelmatig zodat je dagelijks leert wat je moet weten en hoe je bepaalde bewegingen en stappen zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Onze groepslessen hebben geleid tot meer zelfvertrouwen, een verhoogd bewustzijn van de basisbewegingsstappen en meer plezier bij het oefenen van handstandhoudingen of het vermijden van vallen.

Onze gratis hapjes in onze klas zijn een groot voordeel. Elk van de 3, 4, 5 of 7 leden van je groepsles kan een kopje limonade meenemen om hun dorst te lessen. Iedereen zal het zeker leuk vinden om je te zien oefenen en groepslessen voor 1, 2 of 3 personen zijn op nul-tot -graad voorwaarden. Je krijgt een aantal tips en suggesties als onderdeel van groepslessen en oefenen ook per mail. Onze studenten houden contact met ons via e-mail en we laten hen weten wanneer hun lessen voor een aanstaande datum zijn.

Onze dansgroepen helpen bij het creëren, behouden en versterken van je persoonlijke stijl en spiergeheugen, zodat je het beter zult doen in je normale leven.

Categories: Default