Persoon Met Barbell

Training & Fitness

Wat betekent fitness of conditie? Het kan beschouwd worden als het ultieme doel in het bestaan van ieder mens. Het is de kennis over hoe een gezond leven te leiden. Wanneer mensen het over fitness hebben, bedoelen ze meestal gezondheid of lichamelijk welzijn. Iedereen wil gezond zijn en een langer en beter leven leiden. Fitness is net zo belangrijk in een onrustige maatschappij. Gezondheid is hier moeilijk te bereiken. Omdat mensen worstelen met hun gewicht hebben ze steeds minder tijd om naar de jaarlijkse controle bij de dokter te gaan. Een goede ontwikkeling in een mensenleven is de ontwikkeling van een fitnessprogramma. Vroeg in het leven kan een gezin een gezonde traditionele band hebben en de gezondheid is duidelijk. Maar als het brood rijst, wordt de fitness verwaarloosd. Als het brood rijst gaan de mensen aan tafel, maar de gezondheid is nog zwak en slecht. In de Amerika’s is het percentage mensen met een hartziekte meer dan verdubbeld. Het American College of Sports Medicine stelt dat door dit soort omstandigheden meer dan 70% van de Amerikanen zich geen gezond leven zal kunnen veroorloven. Dat is waarom fitness het doel is. Fitness is een middel om gezond en modieus te blijven. Dit is gedeeltelijk de reden waarom mensen die gezond blijven en een gevoel voor persoonlijke mode hebben ook wegblijven van gewichtsverliesprogramma’s. Fitness is een manier om iemands levenskwaliteit te verbeteren.

Gezondheid is een mensenrecht. Iedereen heeft het recht om gezond te zijn. Dit recht houdt ook in dat men de middelen heeft om de instrumenten en middelen te verwerven om te kunnen sporten in een streven naar lichamelijke fitheid. Hoe meer iemand de middelen heeft, hoe meer hij zich kan veroorloven. Dit houdt in dat men toegang heeft tot de middelen die een zeer goede levenskwaliteit bieden. Deze instrumenten en middelen zal een fiets, de middelen om de weg te rijden, de middelen om een fitness-klasse aan te sluiten, de middelen om lid te worden van een fitness aankondiging bord, de middelen om lid te worden van een health club of sportschool, de middelen om gezonde maaltijden te verkrijgen, de middelen om een gezonde levensstijl in acht te nemen, de middelen om toegang te krijgen tot gezonde voedingsmiddelen, de middelen om gezonde thuis gekookte maaltijden te kopen, en de middelen om lid te worden van een sportschool waar men kan oefenen.

De toegang van een persoon tot fitness en gezondheid houdt niet op wanneer de sirene roept. Het begint al op jonge leeftijd. Het zou het gevolg kunnen zijn van zwaarlijvigheid, waarbij we op jonge leeftijd al programma’s zijn die gericht zijn op het be├»nvloeden van zwaarlijvigheid bij kinderen en duurzame ontwikkeling. Of het kan het gevolg zijn van een ouder die zijn kind het eerste paar kleren koopt voor een aanstaande verjaardag.

Culturen die fitness niet accepteren, accepteren ook geen fitness en gezond leven. Wat zij doen is ankers leggen voor hun kinderen in de toekomst. Dit is waar we ons pad kiezen om een fitness freak te zijn of niet. Als ik de weg naar fitness kies, zal ik in de toekomst niet meer zijn wat ik in het verleden was en in de toekomst zal zijn. Dat is een keuze. Als ik ervoor kies om geen fitness freak te zijn, wat is dan mijn toekomst? Hopelijk is het een vraag die beantwoord wordt door een fitness freak. Maar misschien is fitness het antwoord voor een betere toekomst. Vrouwen sportschool

Categories: Sport