Man, Woman, Push-Ups, Wellness, Exercise, Pair, Couple

Ik ben geen fitnessexpert, maar wel een dokter en een voedingsdeskundige. Ik trainde in het beroemde Max bet-75 krachttrainingscentrum in Finland. Mijn wetenschappelijke achtergrond en affaire met extreme bodybuilding hebben me snel en sterk gemaakt.

Mijn fysieke trainingssessies zijn gebaseerd op bepaalde concepten en principes die het meeste uit je training halen. De spike voor sprinten op de baan stimuleert mijn snelle spiertrekkingen effectiever dan wanneer ik het op de weg doe. Het feit dat ik buitenshuis volg, leidt tot veel precisie bij het in de rij staan ​​om de bus of trein te halen. De impact op mijn lichaam is veel groter.

Thuis geef ik de voorkeur aan een meer tabletop type training. Ik heb een precieze strategie voordat ik aan mijn training begin en daar houd ik me aan. Ik loop, spreek en voer graag een normaal gesprek met mijn geest terwijl ik aan het sporten ben.

Ik heb klanten die de voorkeur geven aan de indoorbaan als ze een paar minuten extra over hebben. Het is sneller en er is de mogelijkheid om met iemand te praten terwijl je aan het sporten bent. Als je van hardlopen houdt, moet je zoiets proberen. Ook als je last hebt van artrose is het een mooi alternatief. Omdat mijn kantoor op slechts 2 minuten lopen van mijn wachtkamer ligt, ben ik nooit gestrest over mijn tijdsdruk.

Hoewel ik het liefst binnen ben, was ik verslaafd na een gesprek met een fitnesscoach op een populaire Finse baan. Hij adviseerde me om mijn cardiovasculaire training te verhogen om een ​​goede gezondheid te behouden. In plaats van mijn lichaam te dwingen buiten te werken, zou ik het elke dag moeten doen, zodat mijn longen en cardiovasculaire systeem continu zuurstofrijke lucht krijgen. Voer ten minste 150 herhalingen van elke oefening uit en houd de hele periode onder de vijf minuten.

Na mijn training is een waterkoker erg belangrijk. Ik breng een bezoek aan een echte leverancier van bodybuildingapparatuur en koop een waterkoker. Het komt in een breed scala aan stijlen en prijzen. Ik besef wel dat de middenklasse het zich over het algemeen kan veroorloven, maar ik heb echt een backhand om een ​​goedkope waterkoker te kopen. In Finno's Finland weten ze dat hoge kwaliteit duur is. Ik ben nog steeds van plan om daar in de toekomst terug te gaan.

Beginners zullen zeker moeten investeren in enkele lokale tips en trucs om te voorkomen dat ze het echte werk proberen. De positieve effecten van een indoorbaantraining zijn echter realistisch en winstgevend. U bouwt uw uithoudingsvermogen op zonder onnodige belasting van uw gewrichten. Je leert je spieren te ontspannen. Wanneer u uw lunch nuttigt in een buitenwachtkamer, zult u zich niet zo moe voelen met uw verkneukeling over wat u niet kon doen, terwijl u in feite aan de broccoli zou kunnen draaien.

Categories: Default