rock climbing in china - bergbeklimming stockfoto's en -beelden

Het bekijken van onze website is een diepgaande introductie tot alle soorten sporten en buitenactiviteiten. Hier vindt u informatie over wandelen en backpacken, berg- en bergbeklimmen, skiën, boogschieten en jagen. Voor de professionele sporter wordt er nog meer informatie geboden op het gebied van timmeren, golfen, vissen, hondenraces, klimmen en fotografie. De site wordt voortdurend bijgewerkt, dus het is de beste bron die op elk moment beschikbaar is.

Dankzij geweldige virtuele marketing door het handige karakter van internet, kunnen we nu realtime informatie leveren die van onschatbare waarde is voor zowel beginners als doorgewinterde spelers. We werken eraan om ervoor te zorgen dat uw volgende bergwandeling, beekbeklimming of skireis de beste is die u ooit heeft gehad.

Wij bieden het beste advies, begeleiding en tips voor de professionele sporter, zelfs degenen die al jaren ervaring hebben, maar net beginnen aan wat voor hen een nieuw avontuur is. Wij helpen je de eerste stappen te zetten om een ​​bergsporter te worden, ook al heb je de beslissing om te gaan sporten al genomen. Wij zijn er om je te helpen met een ouderwetse methode om aan die berghoning te komen. Helpt je verslaafd te blijven aan je sport, hoe moeilijk het ook wordt. Op de hellingen of de achterste hellingen komen en de Great Western of Mount Hood beklimmen of skiën is een stuk gemakkelijker als u weet wat u doet.

Het is de motivatie van uw uiteindelijke succes die u op weg zal helpen, wij helpen u op weg, met deze hulp. Onze berggidsen en al onze deskundige medewerkers hebben uitgebreide kennis van alle grote resorts in de VS en Great Western. We zijn op de hellingen en in de bossen geweest, zelfs tijdens de training, het vinden van de grootste, beste lijnen, maakt deel uit van wat ons het beste skigebied in Noord-Amerika maakt. Onze begeleiding en instructie is over het algemeen gebaseerd op één skihelling per keer, berg en stad, maar tijdens het hoogseizoen kunnen we de week of maand doorbrengen op besneeuwde off-piste pistes of door een steile en moeilijke lift. Onze eerste prioriteit is altijd veiligheid, dus we brengen het grootste deel van onze tijd door tijdens "Skischool", zodat u klaar bent met uitrusting en lessen, zodat wanneer u ons in een resort ontmoet, u zult'

We brengen het grootste deel van onze tijd door tijdens de hoogconjunctuur, tussen Kerst en Oud en Nieuw. Gedurende deze tijd blijven we open tot de laatste dag, omdat we weten wanneer onze klanten willen vertrekken naar warmere oorden, maar er zijn nog steeds mensen die graag een skivakantie willen beleven in de nieuwere resorts, maar in een resort willen verblijven dat is al een tijdje. We helpen deze mensen om te krijgen wat ze willen, inclusief de nieuwste instructies en technologie, waardoor ons bedrijf sterk blijft. Hoe meer mensen we helpen om te gaan skiën, hoe meer we de lokale economie helpen, omdat gezinnen hun zuurverdiende dollars uitgeven om te genieten van hun gekozen recreatieve zomeractiviteit.

We helpen bij het organiseren en monitoren van de terugkeerstatistieken van gasten, omdat we de beste service willen bieden aan onze terugkerende klanten en de beste sneeuw- en weersomstandigheden voor onze nieuwe klanten. We werken ook aan het verkrijgen van statistisch betrouwbare gegevens die kunnen worden opgenomen in de academische studie om aan te tonen dat onze gasten (bestaande uit alle leeftijden) het meest divers zijn in termen van leeftijd, geboorteplaats en eerste kennismaking met het skigebied.

Gasten in onze hotels variëren van Flexibel boeken tot Geen! Boekingsopties, waaronder late night specials en korting op skipassen, zijn meestal beschikbaar tijdens de weekdagen, tijdens hoogseizoen, meestal tussen december en februari. Onze drukste dagen in december zijn over het algemeen in het weekend, met gezinnen, schoolgroepen, stellen en vrienden die de tocht naar onze locaties maken.

10 jaar geleden kwam training maar één keer per maand, soms maar één keer! We wisten dus dat we de afgelopen 90 dagen op een bepaald niveau op de 'ijsberg' moesten zijn, maar we hebben toch doorgezet, omdat we zoveel hebben geleerd en het leuk was. Al zestien jaar blijven we onze grenzen verleggen door professionele instructies te geven en gasten te begeleiden naar diverse bergtoppen in het westen. Als je nog nooit bent geweest! We raden je ten zeerste aan om met ons mee te doen! We horen graag uw verhaal en horen graag van u.

Categories: Default