Sportschool Tholen

Net als veel andere sportscholen, biedt Sportschool Tholen een verscheidenheid aan trainingsprogramma's voor beginners tot topsporters: – een voetbaltrainingsprogramma dat begint bij de jongste leeftijdsgroepen en doorloopt tot het hoogste niveau; – een ijshockeyprogramma dat training op professioneel niveau biedt; – een volleybaltrainingsprogramma dat geschikt is voor alle niveaus; – een track & field programma; – een boksprogramma; – een vechtsportprogramma; – een zwemprogramma; – een roeiprogramma; – en nog veel meer!

Waarom trainen bij Sportschool Tholen?

De leerlingen van Sportschool Tholen weten dat ze de best mogelijke training gaan krijgen, omdat de coaches topsporters zijn die vroeger zelf ook op het hoogste niveau hebben gespeeld. De school weet uit eigen ervaring wat een goede sporter en een goede coach maakt, en heeft een sterke focus op het mentale aspect van trainen. Dit maakt de school uniek in vergelijking met andere sportscholen in het land.

Trainingsprogramma Coaches

Als student van Sportschool Tholen train je met coaches die zeer ervaren zijn in hun respectievelijke sporten. Koos Tholen is een voormalig profvoetballer die zich ontwikkelde tot een zeer succesvolle keeperstrainer, die ook vele jaren professioneel scheidsrechter is geweest. Michiel van den Bosch speelde zes seizoenen Nederlands veldhockey, waar hij aanvoerder van het team werd en een belangrijke speler, die zich later richtte op coaching, waar hij ook op het hoogste niveau speelde. Daan van der Meer speelde 18 seizoenen zaalvolleybal en werd een van de beste spelers van Europa, die later besloot coach te worden om zijn kennis uit te breiden. Alle drie de coaches zijn succesvolle atleten die weten hoe ze het beste uit hun atleten moeten halen.

Faciliteiten en uitrusting

De nieuwe sportzaal van Sportschool Tholen is een modern gebouw met een mooie grote zaal en twee buitenbanen, waardoor het de perfecte plek is om te trainen. De sportschool heeft een sterke focus op apparatuur: alle trainingsballen zijn van hoge kwaliteit en de sportschool heeft een verscheidenheid aan fitnessapparatuur voor vrij gebruik. De sportschool heeft ook een sterke focus op voeding, wat een belangrijk onderdeel van de training is.

De sportschool heeft ook een sterke focus op mentale training, wat een belangrijk onderdeel van de training is: de coaches hebben een evenwichtige focus op zowel fysieke als mentale training. Ze weten dat deze twee aspecten even belangrijk zijn, maar vaak apart worden behandeld.

Conclusie

De Sportschool Tholen heeft de juiste combinatie van topcoaches, top trainingsfaciliteiten en topkwaliteit trainingsprogramma's. Als je op zoek bent naar de best mogelijke opleiding, moet je zeker overwegen om te solliciteren naar een functie bij de sportschool. Als je wordt aangenomen, maak je deel uit van een elitegroep sporters die weten hoe ze zichzelf tot het uiterste moeten drijven.

De Sportschool Tholen biedt een uitzonderlijk trainingsprogramma voor alle leeftijden, van beginners tot topsporters. Als je meer wilt weten over de school, bezoek dan de website of stuur een e-mail.

Categories: Default